TONI VILARRUBLA GUANYA EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE BECADA 2019

02/12/19

 

Campionat Provincial de Caça de la Becada 2019

 

 

El passat dissabte 30 de novembre Toni Vilarrubla representant la societat de caçadors Alt Urgell de La Seu d’ Urgell es va proclamar vencedor del Campionat Provincial de Caça de la Becada 2019 realitzat a La Bastida - La Seu d’ Urgell. Esdeveniment organitzat per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida amb la col·laboració de la Societat de Caçadors Alt Urgell.

 

Immillorables condicions climatològiques ens van acompanyar durant tot el dia. El Campionat Provincial de Caça de la Becada va estar un rotund èxit  per la gran quantitat de becades cobrades. Van participar vuit societats de caçadors federades. El marc escollit pel lliurament de premis i distincions als participants va estar en la mateixa àrea de caça. 

 

Toni Vilarrubla es va proclamar guanyador al haver abatut tres becades. La segona posició va ser pel Pere Madruga caçador representant la societat de caçadors de Navès i la tercera posició pel jove caçador Francisco Alcazar representant la societat de caçadors de Solsona i Comarca que tots dos van abatre dos becades.

 

En acabar la competició, tots els participants, jutges i acompanyants van gaudir d’un animat dinar de germanor al restaurant del càmping Gran Sol.

 

 

Ramon Mayench Cots

LA GUANYA EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE BECADA 2019

Share this
Go to top