Positiva valoració de la 1ª cacera per a caçadores menors de 30 anys i dones caçadores a Algerri

25/02/19

El passat dissabte 23 de febrer, el coto d’Algerri va esdevenir el marc per a la celebració d’una jornada de caça força especial  on les dones caçadores i el joves caçadors van ser els principals protagonistes del dia. Un gran trobada de caça, en aquesta ocasió de senglars i cabirols femelles, de germanor i foment de l’activitat  cinegètica.

El local social d’Algerri va esdevenir en el punt de trobada dels participants en aquesta gran jornada de caça, que va comptar amb disset joves caçadors i tres dones caçadores, a més de diferents acompanyants que van ajudar a tancar les diferents parades. 

Com sempre,  els primers moments de la jornada van servir per revisar tota la documentació dels participants en la cacera,  recordar les normes de seguretat, assignar les parades i gaudir d’un esmorzar per agafar forces per la jornada de caça, un dia esplèndid i amb el sol apretant de valent, que va començar a les 09.00 i es va perllongar fins ben passades les 14.00.

En finalitzar la jornada de caça, que es va saldar amb la captura de 4 porcs senglars i tres cabirols, tots els abatuts a l’àrea de caça gestionada per la colla de Manolo Martínez, que va esdevenir peça clau en l’èxit i bon desenvolupament de tota la jornada;  tots els participants van compartir al local social del poble un dinar de germanor i el sorteig i repartiment de diferents obsequis entre els assistents.

Sens dubte, aquesta jornada de caça organitzada per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida, amb l'objectiu de fomentar i promocionar l'activitat cinegètica entre el jovent i les dones va esdevenir un veritable èxit, tant organitzatiu com de participació i per resultat general de la batuda.  Especial agraïment a la societat de caçadors Sant Bartomeu, a l’ajuntament d’Algerri, a Manolo Martínez, als nostres esponsors i col·laboradors i, com no, als gossers que ens van ajudar a moure la caça i fer encara més espectacular i satisfactòria la jornada.

Video valoració jornada per part dels participants

Enllaç resum fotogràfic jornada

 

 

Share this
Go to top