CAMPIONAT PROVINCIAL RRCC ALGUAIRE 2018

23/04/18

ANGEL BALLESTE ROMAN D’ AITONA GUANYA EL PROVINCIAL

DE RECORREGUTS DE CAÇA DE LLEIDA

 

El millor tirador de recorreguts de caça en tota la seva història és l’ Àngel Ballesté Roman. Aquest passat diumenge al campionat provincial 2017 de recorreguts de caça celebrat a Tremp ho ha tornat a demostrar. Difícilment hi haurà un altre tirador amb aquest nivell tècnic.

El tirador i caçador de la societat de caçadors d’ Alcarràs va trencar els 50 plats que li van sortir al llarg dels tres recorreguts de caça dissenyats pel Delegat de Competicions no cinegètiques de la federació de caça de Lleida Sr. Eduard Martínez. Al podi el van acompanyar el tirador Edgar Bosch d’ Aitona amb 48 plats de 50 i el tirador de Lleida Joan Carles Moreno amb 47.

En les altres categories es va imposar la Marta Giménez de la societat de caçadors de Les Borges Blanques en la categoria de dames i el senyor Alfonso Jové de Serós en la categoria de veterans.

Àngel Ballesté va realitzar un petit homenatge a Xavier Ribes i David Iglesias al dedicar-los el trofeu. Va voler recordar als dos agents rurals assassinats el passat 21 de gener a Aspa i també al seu amic i company Jacint Agustí que no va poder participar en aquest campionat per malaltia.

 

Ramon Mayench Cots

 

Share this
Go to top