CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS 2018

29/10/18

Lleida, a 27 d’ octubre de 2018

 

CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOS 2018

 

Gran campionat provincial celebrat a Almatret. Dia de pluja amb condicions climatològiques adverses però que no van impedir la realització d’ aquest gran esdeveniment. Excel·lent organització i col·laboració de la societat de caçadors d’ Almatret.

Un total de 20 societats de caçadors de la província de Lleida van participar a la competició reina de la caça menor de la federació de caça de Lleida. Es van abatre un total de 26 perdius, 2 conills i 33 peces menors com tords i tudons.

La victòria va estar per al representant de la societat de caçadors de l’ Albi que va abatre 8 perdius i es va presentar al control a les 12:10 minuts. El segon lloc va estar per al representant de la societat de caçadors de Lleida Abel Pérez amb 3 perdius i 9 tords presentant-se al control a les 12:45h. L’ últim lloc del podi va estar per al representant de Maials amb 4 perdius i un tord i una hora d’ arribada de les 12:42.

Els tres finalistes representaran la Federació de Caça de Lleida al campionat de Catalunya que es celebra el proper 10 de novembre a Figuerola del Camp província de Tarragona.

El caçador de referència a tot Catalunya Eugeni Sanfeliu de Vilanova de Bellpuig no va participar perquè ja tenia el lloc assegurat per a la propera fase classificatòria.

La copa presidents 2018 de recorreguts de caça va ser per al representant  de la Societat de Caçadors d’ Almenar Manel Hernández. El segona lloc va ser per al president de Torregrossa Raul Reig i el tercer per al president d’ Aitona Josep Maria Cabasès.

 

Ramon Mayench Cots

 

Share this
Go to top