CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA CAÇA LA BECADA 2018

26/11/18

Campionat Provincial de Caça de la Becada 2018

 

El passat dissabte 24 de novembre Marcel Miret representant la societat de caçadors Les Borges Blanques es va proclamar vencedor del Campionat Provincial de Caça de la Becada 2018 realitzat a La Bastida - La Seu d’ Urgell. Esdeveniment organitzat per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida, amb la col·laboració de la Societat de Caçadors Alt Urgell.

Immillorables condicions climatològiques ens van acompanyar durant tot el dia. El Campionat Provincial de Caça de la Becada va estar un rotund èxit tan en la participació com en l’ organització de l’ esdeveniment, que va comptar amb una participació d’ onze societats de caçadors i va comptar a la col·laboració de la societat de caçadors local. El marc escollit pel lliurament de premis i distincions als participants va estar en la mateixa àrea de caça. 

Marcel Miret es va proclamar guanyador al haver abatut una becada i ser el primer en presentar-se al control. La segona posició va anar a parar a mans del caçador de l’ Albi Pau Mandaña i la tercera posició pel caçador d’ Isona David Font Ramírez que van abatre també una becada però arribant més tard a la meta.

En acabar la competició, tots els participants, jutges i acompanyants van gaudir d’un animat dinar de germanor al restaurant del càmping Gran Sol.

 

Ramon Mayench Cots

 

Share this
Go to top