CAMPIONAT PROVINCIAL DE BECADA 2017

04/12/17

 

Campionat Provincial de Caça de la Becada

 

 

El passat dissabte 2 de desembre Pere Madruga Serra representant la societat de caçadors Solsona i Comarca es va proclamar vencedor del Campionat Provincial de Caça de la Becada 2017  dut a terme a La Seu d’ Urgell, organitzat per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida, amb la col·laboració de la Societat de Caçadors Alt Urgell.

 

Tot i haver nevat una mica la nit anterior les condicions climatològiques ens van acompanyar durant tot el dia. El Campionat Provincial de Caça de la Becada va estar un rotund èxit tan en la participació com en l’ organització de l’ esdeveniment, que va comptar amb una gran col·laboració per part de la societat de caçadors local.

 

Finalment, Pere Madruga Serra, es va proclamar guanyador al haver abatut dos becades. La segona posició va anar a parar a mans del caçador d’ Isona David Font Ramírez que va abatre una sorda i va arribar 4 minuts més aviat que el representant local de la Seu d’ Urgell Toni Vilarrubla que va quedar tercer.

 

En acabar la competició, tots els participants, jutges i acompanyants van gaudir d’un animat dinar de germanor al restaurant del càmping Gran Sol, que va ser el marc escollit pel lliurament de premis i distincions als participants. 

 

No volem deixar de mencionar i agrair als nostres patrocinadors David Bueno de Hunting things i Josep Serra de la fàbrica de pinso Copic.

Share this
Go to top