CAÇA SENGLAR ESTIU 2018

06/06/18

El Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació avisa que es tingui en compte que aquest tramitador està en una primera fase i que està previst que es vagi millorant durant el 2019
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ens ha informat que ja està operatiu el tramitador genèric per a les sol·licituds d’autoritzacions excepcionals per danys.

 Per accedir a aquest tramitador cal anar a la Seu electrònica https://seu.gencat.cat/ de la Generalitat de Catalunya, clicar al camp del cercador de tràmits i introduir el text “Autoritzacions excepcionals de caça per danys”, i seguir el passos que indica la Guia per la tramitació telemàtica de la sol·licitud d’autorització excepcional de caça major i/o menor per danys.

 Cal que es tingui en compte que aquest tramitador està en una primera fase i que està previst que es vagi millorant durant el 2019. Actualment no inclou ni les autoritzacions genèriques per a grans àmbits territorials, ni per als terrenys cinegètics de gestió pública. No obstant això, està dissenyat per a la major part dels procediments existents i s'ha hagut d’adaptar al tramitador electrònic genèric preexistent de la Generalitat de Catalunya.

 També ens han fet saber que s’ha habilitat un formulari web per comunicar el resultat de les captures que es tramitin mitjançant aquesta eina i que podeu trobar també al mateix portal.

 

http://www.federcat.com/noticia.php?idn=2445&ja_esta_operatiu_el_tramitador_generic_per_a_les_sol%C2%B7licituds_d%E2%80%99autoritzacions_excepcionals_per_danys

Share this
Go to top