50è Aniversari Societat de Caçadors d’ Alcarràs

10/07/19

50è Aniversari Societat de Caçadors d’ Alcarràs

 

El passat 21 de juny la societat de caçadors d’ Alcarràs va celebrar al local “Lo Casino” del poble el seu cinquantè aniversari.

El president actual senyor Joan Aixalà i el sortint Antonio Ibáñez va escenificar el traspàs de la presidència davant de tots els socis. El senyor Ibàñez va agrair la col·laboració de tots ells i li va desitja al senyor Aixalà molts èxits. El senyor Aixalà va entomar la presidència i va manifestar que treballaran incansablement per la societat de caçadors.

El president de la federació de caça a Lleida senyor Jaume Teixidó va comunicar a tots els presents caçadors i pagesos que vagin junts amb la gestió de l’ àrea de caça. El senyor Ramon Mayench va fer un recordatori de tots els expresidents amb els quals ha coincidit a la federació i va recordar que amb tots ells havien treballat pel bé de la caça. Els presidents anteriors als senyors Aixalà i Ibàñez són: Josep Sisó (Kika), Salvador Ribor, Josep Maria Sisó, Ramon Huguet i Ramon Bagué (Dionisio).

Finalment va cloure l’ acte l’ alcalde actual d’ Alcarràs recentment escollit senyor Manel Ezquerra. L’ alcalde va oferir la seva col·laboració a la junta actual i també els va comunicar la importància que tenen els caçadors amb la prevenció de la pesta porcina i la minimització dels danys als cultius provocats pels conills.

 

Ramon Mayench Cots

Share this
Go to top