Presentació

 

Hola companys caçadors i ocellaires,

Em dirigeixo a vosaltres des de la nostra pàgina web. Mitjà tecnològic, ràpid i universal que espero i desitjo que us sigui útil per a les vostres consultes a la xarxa virtual.

Soc una persona que visc i treballo al món rural, per tant comprenc molt bé els problemes i les preocupacions que ens envolten en l’ àmbit de la caça i també dels propietaris dels terrenys els quals molts d’ ells no són caçadors i ens cedeixen les seves propietats per a poder caçar.Jaume Teixidó Camó, President R.T. de Lleida de la F.C.C.

Avui dia, on les opinions i crítiques no ens són gens favorables, és quan hem d’ anar tots junts i més units que mai. No hi ha altre col•lectiu en la societat que estimi més la natura i els animals com nosaltres. Per aquest motiu, tots els que formem part de la nostra família de caçadors hem de tenir cura d’ actuar correctament d’ acord amb l’ entramat legislatiu que ens regula. Així evitarem tots els atacs que rebem per part dels ecologistes radicals i de la pròpia administració.

També aprofito per fer una crida a tots els caçadors que encara no estan federats per informar-vos que avui per avui és caça gràcies a la federació i, que som l’ única entitat que dia a dia defensa la nostra activitat.

Finalment us faig saber que tant la meva junta directiva com jo mateix restem a la vostra disposició per intentar ajudar-vos en qualsevol problema que pugueu tenir.

Jaume Teixidó Camí
President R.T. de Lleida de la F.C.C.

 

Go to top